MTBeast.dk

Holdet bag MTBeast

Uffe Døygaard
Instruktør, Ejer/stifter af MTBeast.dk

Jeg er 38 år, IT uddannet og bor i Køge.


Mit motto er: "Man lærer bedst ved at fejle, og forsøge igen"


- Min baggrund for Mountainbiking kommer fra min barndom. Jeg er vokset op i nærheden af skoven og min familie har altid cyklet og skrevet litteratur om det. BMX og MTB har fyldt en del. 


Siden 2004 har jeg trænet XC og kørt løb, på amatørplan. De sidste 12 år, er det blevet til Enduro løb, og en masse rejser til udenlandske Bikeparks og Naturspor, TrailCup Danmark, og Enduro Series Sweden.


Jeg er uddannet DCU MTB træner, DGI MTB instruktør og jager drømmen om PMBIA Level 2 Trail Instructor.


I min fritid bygger jeg MTB spor i Hareskoven og Hvalsø, sammen med André, hvis ikke jeg bruger tid på at undervise Dansk Mountainbike Klubs Teknik-hold, og Enduro-hold.


Karsten Skadkær Møller
Instruktør, Ejer/stifter af StepOp.dk

Jeg er 33 år, Lære uddannet og bor i Ringsted.


Mit motto er: "......."


Jeg er uddannet PMBIA Level 1 Trail Instructor.


I min fritid bygger jeg MTB spor i Fruen Plantage, hvis ikke jeg bruger tid på at undervise i Kajak, Klatring, eller afholde outdoor kurser for kunder.


André Andersen
Instruktør og Fotograf

Jeg er 48 år, Uddannet fotograf, og bor i Hvalsø


Mit motto er: “det ser svært ud, det må jeg prøve”


Jeg har aldrig vundet et mtb løb, men jeg har altid kørt som lå jeg nr 2. Jeg elsker alt hvad der ser teknisk og udfordrende ud. Min tilgang til mtb er leg. Det skal være sjovt at tage i skoven, så jeg kører gerne en sektion igen og igen til jeg synes den sidder i skabet. 

I min undervisning har jeg meget fokus på hvorfor vi har brug for at lære nye teknikker og hvorfor vores krop og sind ofte reagere imod det.


I bund og grund handler det, at lære nye tekniker, også om at få nye oplevelser.


Via mit job som fotograf kommer jeg rundt i hele Danmark og der har jeg altid min cykel med så jeg kender en god håndfuld af de danske spor.

Jeg er uddannet DGI MTB Instruktør, og underviser på hele Sjælland.


En stor mængde tid bliver også brugt på at bygge spor. Jeg bygger mest på mit “hjemme spor” som er “Det Hvide Spor” i Bidstrupskovene på Midtsjælland...