MTBeast.dk

Handelsbetingelser

Hermed følger handelsbetingelser for MTBeast

Handelsbetingelser er opdelt i følgende typer

1. – Handelsbetingelser for kurser og undervisning

2. – Handelsbetingelser for Webshop

​1. Handelsbetingelser for køb af kurser og undervisning hos MTBeast

Betaling og tilmelding

Ved tilmelding betales kursets fulde pris.

Så snart din betaling er registreret modtager du en bekræftende mail med detaljer om kurset, mødested mm.

Først dér har du sikret dig en plads.


Det er ofte muligt at tilmelde sig helt frem til arrangementstart, men vi anbefaler hurtig tilmelding, da kurserne har begrænset deltagerantal. Hvis der ikke er plads på et kursus, giver vi dig besked med det samme. 

Vi gør opmærksom på at tilmelding er bindende og eventuel afbestilling skal ske skriftligt.

Det praktiske

Mail med oplysninger om nøjagtigt mødetidspunkt og -sted, og andre praktiske oplysninger udsendes ca. 10-14 dage før startdato. Du bør gennemgå det fremsendte materiale og straks gøre opmærksom på eventuelle fejl.

Det er din pligt som deltager at holde dig orienteret og opdateret i henhold til de informationer MTBeast måtte poste på kursets Facebook event, eller hjemmeside. MTBeast vil så vidt muligt holde kursusdeltageren opdateret per e-mail. ved større planmæssige ændringer.

Afbud

Afbud skal altid meddeles skriftligt til MTBeast, først når du har modtaget et svar er afbudet gældende.

Der kan frit meldes afbud eller foretages flytning til andet kursus indtil 14 dage før kursusstart, det fulde kursuspris tilbagebetales.

Meddeles der afbud 13 til 5 dage før kursusstart, tilbagebetales 50% af kursusprisen.

Ved afbud mindre end 5 dage før, tilbagebetales intet.

Deltageren vil i de fleste tilfælde få tilbudt at vælge et andet kursus i samme priskategori, her pålægges ikke gebyr eller andet. Her skal der også indgå en skriftlig aftale med MTBeast.

Det er dit ansvar som deltager at holde dig opdateret med lignende kurser og melde dig til. Indløses dit tilgodehavende ikke inden for 6 måneder fra oprindeligt kursusdato, betragtes kursusbeløbet som værende tabt. 


Såfremt du er forhindret i at deltage, er du altid velkommen til at overdrage din tilmelding til en anden person, som opfylder de krav/forventninger der stilles til deltageren. Dog skal MTBeast altid informeres om dette inden kurset afholdes.

Vi forbeholder os retten til at afvise en deltager som ikke på forhånd er anmeldt.

Media, Marketing og ophavsret

MTBeast har på det fleste workshop en fotograf tilknyttet. Formålet er at skabe et visuelt materiale som vi kan bruge til analyse af den enkelte rytter/deltager.
Alt materiale er og forbliver MTBeast's ophavsret. Og MTBeast forbeholder sig retten til at anvende materialet til marketing, og kommercielt henseende.

Deltageren accepterer altså og er indforstået med at alt foto og videomateriale som er tilvejebragt under et givent event er MTBeast's ejendom, samt at MTBeast forholder sig retten til at anvende materialet i kommercielt henseende.

Ønsker man IKKE at deltage dette, skal deltageren skrifteligt henvende sig til MTBeast herom.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl og andre åbenlyse fejl. Vi tager ligeledes forbehold for prisændringer forårsaget af kursændringer, skatter og afgifter, samt andre ændringer, som vi er uden indflydelse på.

2. Handelsbetingelser​ for køb hos mtbeast.dk webshop

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med mtbeast.dk webshop, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra mtbeast.dk webshop.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner (DKK), hvor intet andet er nævnt.
Der tages forbehold for: Force majeure, leverandørers leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer samt åbenlyse skrivefejl.

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Bestillingsprisen ændres ikke, hverken ved prisfald eller stigning.

Levering

Fragtomkostninger tillægges prisen for forsendelse af den enkelte vare, og vi sender med Post Nord, GLS eller lignende anerkendt fragtfirma. Der leveres kun til danske postadresser, og leveringstiden er generelt 1-5 dage. Ved længere leveringstid, kontakter vi dig. 

Afbestillinger

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør dette ske ved at fremsende en e-mail til info@mtbeast.dk

Betaling

Betaling sker ved bestilling af varen online, og vi benytter Mobilepay som betalings løsning. 

Reklemationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos mtbeast.dk webshop. Er der oplyst yderligere reklamationsret eller garanti, vil dette fremgå særskilt af din faktura.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, kontakt os da altid, inden du afsender produktet. 

Skade på produktet, som skyldes brug af produktet, hvortil det ikke er bestemt, forkert brug eller groft misbrug eller anden skadevoldende adfærd, er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles mtbeast.dk webshop inden rimelig tid efter varens modtagelse. Reklameres der inden 2 måneder efter modtagelse af varen, anses reklamationen altid for at være rettidig.

En eventuel reklamation skal indsendes til

Mtbeast.dk

Århusgade 88, 4

2100 Kbh Ø
Att.: REKLAMATION WEB-SHOP

Vedlæg altid en kopi af fakturaen, hvorpå der er skrevet en kort beskrivelse af den givne reklamation.

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare hos mtbeast.dk webshop, har du naturligvis ret til at fortryde.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal varen blot returneres senest 14 dage efter modtagelsen, og du vil få dine penge refunderet i løbet af 1-2 uger fra vores modtagelse. Udover 14 dages fuld returret, har du hos mtbeast.dk webshop yderligere 14 dages ombytningsret.

Hvis du fortryder et køb og ønsker at returnere varen, skal dette ske ved at returnere denne i samme stand som den blev modtaget. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen er blevet brugt eller måtte have mangler.

Ønsker du at returnere en vare, skal du sende varen til os for egen regning.

OBS! Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.

Ved returnering skal du selv betale returfragten. Husk at vedlægge originalfakturaen, samt at sende varen retur i original emballage.

Alle produkter, der returneres til mtbeast.dk webshop, skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Mtbeast.dk webshop anbefaler, at varen returneres via Post Nord eller andet anerkendt fragtfirma, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i transportørs system og enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til mtbeast.dk webshop, er minimal. Yderligere har du en mulighed for at kunne efterlyse pakken og/eller kræve erstatning hos transportør, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Når varen modtages, gennemgås den af personalet hos mtbeast.dk webshop. Hvis returneringen af varen lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, returneres købesummen til det ved varekøbet anvendte betalingskort.

Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler mtbeast.dk webshop, at du retter henvendelse til info@mtbeast.dk eller på telefon 40781558.